<
5 MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGETI O COMBINA FRIGORIFICA SIDE

Indiferent daca locuiti la casa sau la apartament, necesitatile si nevoile raman aceleasi, asadar cu siguranta combina frigorifica se incadreaza in categoria de aparate electrocasnice indispensabile din casa dumneavoastra. Atentia la detalii face intotdeauna diferenta, asadar in continuare va vom prezenta o serie de motive importante care va vor convinge de faptul ca achizitia unei combine frigorifice Side by Side este o alegere cat se poate de avantajoasa.

1. Aspectul estetic modern, elegant, premium

Greu de trecut cu vedere indiferent de spatiul unde sunt amenajate, aceste combine frigorifice Side by Side atrag privirile oricarei persoane care va va trece pragul casei. Datorita designului cat mai modern, acest produs poate fi integrat cu usurinta in locuinta dumneavoastra, culorile sunt diversificate, ca de exemplu: negru, gri, rosu, alb, indiferent de culoarea aleasa aceste simboluri moderne sunt o piesa de rezistenta, oriunde apar. De asemenea, lumina LED, stralucitoare proiectata din partea superioara a frigiderului, va va ajuta sa observati pana si la cele mai mici detalii precum si intreg continutul frigiderului.

2. Capacitatea de depozitare suficienta

Daca sunteti in cautarea unui produs cu o capacitate de depozitare cat mai mare, combina frigorifica Side by Side cu siguranta este alegerea potrivita. Comparativ cu un frigider clasic, varianta Side by Side dispune de un numar mult mai mare de sertare si rafturi, de asemenea datorita tehnologiei Space Max ofera mai mult spatiu de depozitare. Aceasta consta intr-un perete, ce creeaza o capacitate interna suplimentara fara a creste dimensiunile externe. Asadar accesul la frigider va fi cat se poate de usor, veti avea suficient spatiu pentru a va depozita toate alimentele cat mai organizat si la indemana. Aspectul de ,,prea plin,, va fi cu siguranta eliminat. Capacitatea poate fi aleasa in functie de numarul de persoane care locuiesc in aceeasi casa.

3. Dispun de sistem NoFrost

In cazul acestor frigidere problema decongelarii manuale va fi rezolvata, deoarece detin unul dintre cele mai bune sisteme de racire de pe piata, si anume NoFrost. Mentinand un nivel constant al temperaturii in toate colturile frigiderului, sistemul NoFrost pastreaza alimentele persiabile proaspete si hranitoare, fara inghetare. Functia impiedica depunerea de gheata iar ca eficienta, scade presiunea asupra sistemului de răcire, aastfel incat sporeste durabilitatea acestuia, mai mult, salveaza energia necesara dezgheatarii a modelelor clasice. Indiferent de cat de frecvent veti deschide usa, frigiderul va asigura tot timpul temperatura optima astfel incat mancarea sa ramana proaspata.

4. Sunt cat se poate de silentioase

Odata cu trecerea timpului, linistea va deveni unul dintre cei mai buni prieteni asadar atentia ni se va indrepta spre acest aspect mult mai mult decat de obicei, mai ales in cazul familiilor cu copii mici. Datorita tehnologiei superioare a compresoarelor frigorifice cu inverter, se va permite reducerea semnificativa a vibratiilor in timpul functionarii. Zgomotul va fi cat se poate de redus, insesizabil.

5. Consum de energie cat mai redus

Ne dorim deseori sa punem accentul cat se poate de mult pe economisire insa, cu greu punem in aplicare aceasta dorinta. Asadar, in cazul unui frigider Side by Side cu ajutorul unui Compresor Digital Inverter problema va fi rezolvata. Acesta ajusteaza automat viteza in functie de necesitatea de racire a alimentelor din interior. Astfel, consumă mai putină energie si reduce uzura pentru o performanta indelungata.

Lasati un comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata.

5 MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGETI O COMBINA FRIGORIFICA SIDE BY SIDE