Chiar si cu toate informatiile care ne sunt puse la dispozitie de catre site-urile de unde dorim sa comandam produsele, uneori nu suntem siguri ce produs ar trebui sa alegem si de ce criterii sa tinem mai ales cont. Cum ne dam seama ce produs ar fi indicat pentru nevoile noastre? Citind si comparand. Exista teste special facute de catre organizatii care au rolul de a ne prezenta anumite caracteristici ale produselor de care ar trebui sa tinem cont, si un clasament cu topul celor mai bune electrocasnice. In continuare va vom prezenta una dintre cele mai renumite organizatii care se ocupa cu testarea produselor.

Stiftung Warentest

Stiftung Warentest, este o organizatie germana a consumatorilor cunoscuta din Germania. Infiintata conform dreptulului civil, aceasta examineaza, compara bunuri si serivii de la diferiti furnizori. Aceasta efectueaza anual peste 200 de teste comparative de produse si studii de servicii din aproape toate domeniile vietii de zi cu zi, folosind metodologia dezvoltata în Germania.



Scopul organizatiei:

  • Stiftung Warentest testeaza produse si servicii folosind metode stiintifice în institute independente si publica rezultatele in publicatiile sale . In calitate de fundatie independenta in temeiul dreptului civil, este libera să planifice testul, sa dezvolte și sa aplice criteriile sale de testare. Ea cumpara produse anonim in magazine si foloseste in secret servicii. Testarea produselor si serviciilor se realizeaza folosind metode siintifice, fara influenta producatorilor, furnizorilor si agentilor de publicitate. Faptul ca aceasta organizatie realizeaza totul pe cont propriu, anonim si fara influente venite din parte producatorilor ii ofera statutul de cea mai importanta organizatie de testare din Germania.
  • Este activa dezinteresat, nu urmareste in primul rand scopuri de autofinantare. Scopul acesteia este de a promova protectia consumatorilor.
  • Informeaza publicul cu privire la caracteristicile importante ale valorii de utilizare și utilitate, precum si compatibilitatea cu mediul inconjurător a bunurilor si serviciilor publice private și utilizabile individual.
  • Ofera publicului informatii care ajuta la îmbunatatirea evaluarii pietei.
  • Lumineaza consumatorul despre posibilitatile si tehnicile de gestionare optima a gospodariei private.
    • Aceste teste au rolul de a va oferi cele mai sincere pareri si informatii legate de produsele ce prezinta un interes pentru dumnevoastra si pe care ati dori sa le achizitionati. Produsele de pe Technomax, vor fi regasite si ele la randul lor in categoria de produse supuse acestor teste. Pentru mai multe informatii suplimentare legate de produse electrocasncie si nu numai, testele va sunt puse la dispozitie pe site-ul Stiftung Warentest.

      t4s-avatar
      Vulpe Mirela

      Doresc sa cumpăr Cuptor electric AEG seria 6000 BEB331010M, Clasa A, Curatare hidrolitica, SurroundCook, 71 L
      O parere daca se poate

      December 2, 2023 at 20:39pm
      t4s-avatar
      Jenita Costache

      Doresc sa achizitionez congelatorul deja situat in cos, astept poate imi face ti un bonus pentr ca e desigilat! Multunesc! Alte detalii urmeaza la un telefon.!

      July 28, 2023 at 14:58pm

      Lasati un comentariu

      Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata.

      Verificati calitatea germana bazandu-va pe parerea expertilor